divendres, 14 de novembre del 2008

Fira de Sant Andreu


Per la Fira de Sant Andreu, les Xibeques posarem a la venda un calendari on fem la presentació de les persones que estem implicades a l'associació i ens volem mostrar per fer-nos visibles al poble.
Per encoratjar a altres dones a treballar conjuntament per fer sentir la nostra veu i la nostra manera de fer i ser.

3 comentaris:

Xibeques del Cau ha dit...

Per Sant Andreu, muntarem paradeta, us hi esperem.
cap major xibecaire

Anna ha dit...

Som moltes, cada cop més, les dones del Montgrí que, rere el el tan encertat nom de Xibeques del Cau, continuem treballant. És per això, perquè cal no només saber-ho, sinó també demostrar-ho, que demanem la vostra col·laboració en els actes que hem preparat per Sant Andreu.
Anna

Anna ha dit...

Des del blog de les Xibeques us volem fer saber que el proper dimarts, dia 25 de novembre, farem un acte en memòria de les víctimes mortals d'enguany a causa dels maltractaments, a les 7 del vespre a la plaça de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Hi llegirem públicament el Manifest unitari, mostrarem algunes imatges i farem un minut de silenci. Preguem que tothom qui hi estigui interessat hi acudeixi uns minuts abans per tal de poder recollir la seva petita espelma i la còpia del manifest.
En acabar l'acte, qui hi estigui interessat, està convidat a assistir a les 20 h. al club obert de lectura de la Biblioteca Pere Blasi, atès que es parlarà de l'obra "Solitud" de Caterina Albert/Víctor Català, la protagonista de la qual, és un clar referent de maltractament domèstic. Assistirà a la tertúlia Margarida Casacuberta, professora de la UdG.